15 Mayıs 2012 Salı

Spring Love Sezonu Penti yle Açılıyor


Penti çorap severlerin koleksiyonuna ekleyecekleri İlkbahar-Yaz ürünlerini görücüye çıkarıyor. Her sezon çıkardığı tematik koleksiyonlarıyla beğeni toplayan Penti; İlkbahar -Yaz’a özel “Spring Love” isimli koleksiyonunu satışa sunuyor. Trendsetter’lara yönelik birbirinden farklı modelleri koleksiyonuna ekleyen Penti, ilginç tasarımlara imza atıyor.

Cesur adımlar, cesur çoraplar…

Spring Love koleksiyonunun favori ürünleri arasında yer alan “Icon” tayt şaşırtırken; “Pucci” büyülemeye, “Letter” hayran bırakırken, “Square” vazgeçilmez olmayı hedefliyor. 

“Spring Love” koleksiyonundaki en çarpıcı modellerden biri olan ve ön tarafı olmayan “Icon” tayt bu bahara damgasını vurmaya hazırlanıyor. Giyim zevkine göre farklı kullanım imkanı sağlayan “Icon” tayt düz mini bir siyah elbise ile gece dışarı çıkarken giyildiği gibi, basic uzun bir swaetshirt ve spor ayakkabı ile de kombinleyerek giyilebiliyor.

Farklı desenlerin bir arada kullanıldığı patchwork file külotlu çorap “Pucci”, hem abiye hem de spor giysilerle kullanılabilecek iddialı ve öncü bir çorap olarak yer alıyor.

Harflerin bacakta bir desen oluşturduğu “Letter” çorap özellikle mini şort ve mini eteklerle çarpıcı bir görünüm sağlıyor.

Tüm kıyafetlere feminen ve romantik bir detay katan “Square” kare file çorap ise baharın vazgeçilmezi oluyor.

Çorapsız asla çıkmam diyenlere

Bahar ayları çorapsız sokağa çıkmak için çok erkendir, ancak çorap giyince de kalın gelir. Penti’nin 2012 “yaz koleksiyonu”ndaki ürünler ile artık hem zarif, hem rahat hem de ayrı bir çekiciliğe sahip olabilirsiniz. Çok ince denyeden üretilen çoraplar henüz güneşten bronzlaşmamış bacaklara extra güzellik katıyor ve açık ayakkabılarla da giyilebiliyor.

Açık ayakkabılarla giyilebilecek özel bir ürün : Dekolte Külotlu Çorap

Açık ayakkabılar ve parmak arası terliklerle giyilebilmek için özel bir ürün. Çorabın burun kısmındaki özel tasarımı sayesinde ayak parmaklarını açıkta bırakıyor. Mat bir dokuya sahip olan bu çorap özellikle yaz ayları için ideal. 

İkinci bir ten gibi

Yok gibi klt: Çok ince olan bu çorap neredeyse yok gibi, üstelik teninize kremlenmiş gibi sağlıklı bir görüntü veriyor. Mini etek, elbise ve şortlarla rahatça giyilebilmesi için külot bölümü de aynı şeffaflıkta. Ayrıca burun kısmının ince dokusu sayesinde rahatlıkla açık ayakkabılarla giyilebiliyor. 

Premier 6 klt: 6denye inceliğinde, ipek matlığında olan bu çorap da yine burun kısmının inceliği sayesinde açık ayakkabılarla rahatlıkla giyilebiliyor. 

Yaz inceliği : Yine çok ince olduğu için bacakta yok gibi görünen bu çorap matlığı ile bacakları naturel, sağlıklı ve güzel gösteriyor. Burun ve külot kısmı şeffaf olan çorap mini etek ve elbiselerle, açık ayakkabılarla rahatça giyilebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder