15 Mayıs 2012 Salı

Sevgiliye bir İnci gerek


İnci Deri kampanyalı fiyatlarına ‘Sevgililer Günü’nde de devam ediyor. Sevgisini özel bir hediye ile ölümsüz kılmak isteyenlere en şık koleksiyonlarını yüzde 70’e varan indirim fırsatıyla sunan İnci Deri, hem kadınlara hem de erkeklere özel koleksiyonlarıyla göz kamaştırıyor. 

İnci Deri, aşıklar için yılın en özel gününe özel en şık ayakkabı ve çanta modellerini en uygun fiyatlarla sunuyor. Yaklaşan ‘Sevgililer Günü’nde sevgisini şık bir hediye ile ölümsüz kılmak isteyenlere, en özel koleksiyonlarını sunan İnci, rugan stilettolarla kadınların gönlünü fethederken, rahatlığından taviz vermeyen erkekler için de trendy modellerini bu güne özel kampanyalı fiyatlarıyla sunuyor.

İnci Deri’nin Sevgililer Günü’nde de devam eden %70’e varan kampanyalı fiyatları ise göz kamaştırıyor. 49,90 TL’den başlayan ayakkabı fiyatlarının yanı sıra, botlar 99,90 TL’den ve çizmeler 149,90 TL’den başlayan fiyatlarıyla, sevgilisine hediye almak isteyenlere şık bir alternatif yaratıyor. 

İnci’nin ince topuklarla yükselen sivri burunlu klasik stilettolarının yanı sıra; 2012 yılında favori olarak gösterilmeye devam eden yuvarlak burunlu stilettoları, bu yıla damgasını vuran kadınsı çizgiler ile canlı ve parlak renkleriyle dikkat çekiyor. Her kadını bir ‘masal kahramanı’ olarak gören marka, her kadının ayak yapısına uygun şık modelleriyle bu yıl da iddiasını sürdürüyor. 

Erkekler için de en iyi hediye alternatifinin yer aldığı İnci Mağazaları’ndan, Fransız kadifesinden, rugan ve süet üzerine kazayağı baskılı modellere kadar pek çok modeli bir arada bulmak mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder