15 Mayıs 2012 Salı

En Güzel Düğün Ayakkabıları


Hayatınızın en özel gününde düğün pastasını keserken, gönlünüzce dans ederken, sizin mutluluğunuzu ve şıklığınızı
görmeye gelen konukları selamlarken rahatça hareket etmek isterseniz FLO’da aradığınız düğün ayakkabılarını bulabileceksiniz. Böylesine önemli bir günde neşenizin kaçmasını istemeyen FLO, sizin için hem çok şık hem de çok rahat ayakkabı modelleri hazırladı.

Gelinler! Düğününüz kır düğünü ise hem gösterişli hem rahat olmanın en kolay yolu olan babetler için FLO’nun yeni sezon koleksiyonuna bakmayı unutmayın. Eğer tercihinizi şıklığın en güzel temsilcileri topuklu ayakkabıdan yana kullanıyorsanız FLO’nun kullanışlı ve rahat aynı zamanda yüksek topuklu, romantik, beyaz, krem ve metalik renkli ayakkabıları siz gelin adayları için...

FLO damat adaylarını da unutmadı. FLO’nun size özel tasarladığı, damatlığınızı tamamlayan klasik dizaynları ve birbirinden şık deri üzeri özgün desen uygulamalı modellerini tercih ederek düğün gününüzde tarzınızı ortaya koyacaksınız. Düğün gününüz için seçiminiz rugan şıklığı ise yine FLO’da aradığınızı bulabilecek, fark edilen bir şıklık yaratacaksınız.

Bütün gün heyecanınızı ve sevincinizi taşıyacak olan ayaklarınız bu kadar ince düşünülmeyi, birbirinden şık ve rahat ayakkabıları giymeyi hak ediyor. Uygun fiyat seçenekleri sunan FLO’da tek yapmanız gereken o özel gün için istediğiniz ayakkabıyı seçmek.

Yaşamınızın en önemli adımlarından birini, FLO’nun size özel tasarlanmışçasına rahat ve şık ayakkabılarından biriyle atın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder