15 Mayıs 2012 Salı

LC Waikiki 2012 İlkbahar Yaz


Kaleydoskop'tan bakarak gördüğünüz tüm renkler hayalinizdeki tasarımlarla buluşuyor. Batılı Çingenelerden etnik Afrikalılara, sade şehir romantizminden safari yolculuğuna tüm stilleri tasarımla bütünleştiren LC Waikiki 2012 İlkbahar Yaz koleksiyonu, birbirinden şık florasan renkli ayakkabı ve çantalar ile birlikte renkli, şık ve modern bir masalın büyüsünü ortaya koyuyor.

Etnik baskılar, rengarenk motifler ve yenilikçi bakış açısıyla LC Waikiki 2012 İlkbahar Yaz koleksiyonu, sizi şehrin dinamizmine ayak uydurmaya davet ediyor. Doğa yeni doğan güneş ile birlikte yepyeni başlangıçlara uyanırken LC Waikiki İlkbahar/Yaz erkek ve kadın koleksiyonlarıyla stil yüklü günler kapınızı çalmaya hazırlanıyor.

LC Waikiki ile moda yolculuğu devam ediyor…
LC Waikiki “Nevada” teması 70’li yılların Çingene giyim tarzından esinleniyor. Güneşin parıltılı renginden oluşan ve farklı meyvelerden esinlenerek tasarlanan kıyafetlerde ilkbaharın canlılığı koleksiyona yansıyor. Metropol kadınını retro tarzıyla buluşturan “Blossam” teması ise 40’lar ve 50’lerden esinlenerek kadınlara özel pastoral seçenekler sunuyor. Pastel renklerin baskın olduğu temada dantel detaylı etekler, çiçek desenli elbiseler, pastel renkli cepli pantolonlar, puantiye desenli bluzlar, hasır çantalar ve renkli babetler ile kendinizi nehrin kenarında piknik yaparken hayal edeceksiniz. 60’lar ve 80’ler bir kadını daha nasıl erkeksi kılabilir ki… Maskülen tarzın öne çıktığı “Optimist” teması beyazın tonlarından kırmızının çeşitlerine, orkide pembesinden güneş ışığı sarısına ve zümrüt yeşiline uzanan renkleriyle yazı ayağınıza getiriyor. Tasarımcıların her sezon bağımlısı olduğu 70’ler yeni sezonda da LC Waikiki “Ethnic Folk” teması ile devam ediyor. Etnik Afrikalı ve Hint yaratıcılığının etkisinde kalan tişörtler, keten pantolonlar, yarasa kollu elbiseler, uzun etekler, leopar desenli ayakkabılar ve mini çantalar bu yaz LC Waikiki’nin stil sahibi dokunuşlarıyla gardırobunuzda yerini alacak. 
Erkekler yeni sezonda hem renkli hem de iddialı...

İlkbahar yaz sezonunda LC Waikiki erkek koleksiyonu, kullanılan kumaşlar ve fonksiyonel detaylarla adeta doğanın kalbine dokunurken, modern hayatın teknolojiyle olan bağını da es geçmiyor. Modern ile geleneksel arasında köprü kurmaya çalışan LC Waikiki İlkbahar Yaz koleksiyonu “Voyage to Freeport” temasıyla sportif görünümü adeta şıklıkla buluşturuyor. Bu temada, sarı ve turuncu baş tacımız, mavi ve kırmızı ise geleneksel renklerimiz. Lacivert blazer ceketler hem gündüz hem gece kullanıma imkan tanırken, mavi tişörtlere kırmızı yağmurluklar ve baharlık renkli trikolar; renkli dar kesim bermuda şortlara kalın tabanlı bez ayakkabılar ve büyük spor çantalar eşlik ediyor. “Garden of Eden” teması ise sizi dingin ve bir o kadar neşeli bir yolculuğa çıkarıyor. Doğanın uyanışına tanık olurken capcanlı renklere teslim olma vakti... Renkli triko, tişört ve şortlar, pastel tonların hakim olduğu ceketler, grafik desenli kravatlar, renkli çizgili gömlekler, blok renklerin kullanıldığı polo yaka tişörtler ve renkli süet ayakkabılar sezonun en dikkat çeken tasarımları arasında yerini alıyor. Özgün, kural tanımaz ve rahatlığına önem veren erkeklerin stili yeni sezonda “The Purple Rose of Cairo” teması ile bütünleşiyor. Leopar ve zebra desenleri pamuklu, keten ve saten gibi kumaşlarda kendini gösteriyor. Safari gömlekler, safari ceketler, cepli pantolonlar, haki yeşili hırka ve önden düğme detaylı tişörtler, renkli fularlar ve şık spor ayakkabılar sizi çölde çaya davet ediyor.

Sportif detaylar yeni sezonda podyumlara taşınıyor...
Yeni sezonda atletizm tasarımcıların radarına giriyor ve tasarımlara sportif etkiler sirayet ediyor. 2012 LC Waikiki Sport Erkek Koleksiyonu rahatlığı ön planda tuttuğu özel bir koleksiyonla karşınıza çıkıyor. Metalik renklerin ağırlıkta olduğu ilk grupta siyah, gri ve beyaz renkler parlak sarı detaylarla buluşuyor. Dokuma yağmurluk, file detaylı dokuma üstler ve eşofman altları, yüzme şortları, bermudalar hacimli baskılar ile dikkat çekiyor. Daha soft renklerin öne çıktığı ikinci grup ise renkli ve çarpıcı bir sportif şıklık yakalamak isteyenlere özel seçenekler sunuyor. Turkuaz sportif ceketlere baskılı beyaz tişörtler, dinamik etki yaratan kırmızı şort ve renkli spor ayakkabılar eşlik ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder