15 Mayıs 2012 Salı

Sade ve Şık Elbiseler


FF 2011 2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu'nun vazgeçilmezi elbiseler, trendleri zarif detaylar ve sade renkler ile yorumluyor.

F&F 2011 2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nun öne çıkan parçalarından renkli elbiseler, stil sahibi kadınlar için sade ve şık tasarımları gardıroplara taşıyor.

F&F Koleksiyonu’nda yer alan elbise modelleri postmodern izler taşırken, tek renk ve blok renk seçenekleri ile moda severlere ışık tutuyor. “Az olan her zaman daha fazladır!” düşüncesi ile değişime sürükleyen F&F tasarımları, sade ve bir o kadar da kurtarıcı parçalarla olmazsa olmazlar arasında yer alıyor.

Sezonda, farklı tasarımcıların koleksiyonlarında başrolde blok renkler yer alırken, F&F çarpıcı detayları ve sadeliği ön planda tutuyor. Minimal detaylar elbise modellerine yansırken, dizlere doğru daralan, hatları ortaya çıkaran modeller favoriler arasında. Gri, siyah ve beyaz renklerin kusursuz etkisini sade bir aksesuar ve sezonun çarpıcı rengi kırmızı bir ayakkabı ile kombinlemeye hazır olun!

20’li yıllardan geçip 60’lı yıllara kadar esen moda rüzgarını harmanlayan F&F, yumuşak hatlar ile bezenmiş, nostaljik etkileri olan hem modern hem de rahatlığı ön plana çıkartan elbise tasarımları ile dikkat çekiyor. Renklere uygun, kalın çorap veya tayt’lar ile kombinleyeceğiniz bu tasarımlar, gündüz ve gece şıklığını her zaman üzerinizde hissettirecek.

F&F, kaliteli, modayı takip eden ve günün her saatinde kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan koleksiyonlarıyla KİPA Mağazaları’nda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder