15 Mayıs 2012 Salı

English Home Cup Cake Desenleri


English Home'un Cup Cake Desenleri Evlerinize Yaz Neşesi Getiriyor.

English Home'dan Eğlenceli Cup Cake'ler.

Yaşadığı mekanlara değer verenlerin vazgeçilmezi olan, ev tekstilinin öncü markası ve yeniliklerin adresi English Home, yaz renklerinin tazeliğini yaşam alanlarınıza yansıtıyor.
Sezonun uyumlu ve taze renklerini cup cake desenli ürünlerle buluşturan English Home, romantik ve neşeli cup cake desenleriyle, yaz aylarının tatlı sakinliğini ve huzurunu her yaşam tarzına ve ruh haline uygun formlarda bir araya getiriyor.
Pembenin tonları, lilalar, yeşil ve beyazın uyumunu bir arada sunan English Home, sıcak, samimi renk ve desenlere sahip cup cake motifli ürünleriyle, yaz aylarında da yaşam alanlarınızın gözdesi.
Cup Cake desenli peçeteler, dostlarınızla keyifli ve şık zamanlar geçireceğiniz sofralarınıza eşlik ederken, salonlarınızın vazgeçilmezi goblen kırlentler de evlerinizin keyfine keyif katacak.
Yatak örtüleri, nevresim takımları, banyo ve mutfak ürünleri, kırlent ve yastıklar, perdeler, porselen ürünler, bebek ürünleri ve evinizin tüm tekstil ihtiyaçlarını tatlı bahar renkleri ve yaz sıcaklığıyla buluşturan English Home, yaz aylarında da 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder