15 Mayıs 2012 Salı

Bu Yaz Bütün Plajlar Penti


Penti 2012 Plaj Koleksiyonu bu yıl renkli, farklı ve çarpıcı model seçenekleriyle zengin bir ürün yelpazesi sunuyor. Penti’nin, tasarımlarındaki canlı renkleri, her bedene uygun modelleri ve karıştır & yakıştır temasıyla hazırladığı koleksiyonunda her kadının zevkine ve vücuduna uygun model bulunuyor.

Penti’nin fashion gruba ağırlık verdiği yeni koleksiyonunda mayo ve bikinilerde pastel pembeler, nane yeşilleri, sakız tonları ön planda. İlginç brodeler, danteller, güpürler bikinilerin içinde aksesuar olarak yer alıyor. Bu yılın trendi olan tek omuz bikini ve mayolar da koleksiyonda öne çıkan ürünlerinden.

Basic grupta ise canlı renklerden oluşan düz modeller, bando dediğimiz straplez modelinin çok farklı yorumları, hem küçük göğüs hem büyük göğüs için üstler, ince kenardan kalın kenara kadar her vücut tipine hitap eden altlar mevcut.

Plajların 3 hiti

Bu yıl plajlara damgasını vuracak Penti 2012 Plaj kıyafetlerinden biri de Tatoo Bottom Bikini. Bir türlü cesaret edip yaptıramadığınız dövme desenine bu yaz hiç zahmete girmeden sahip olabilirsiniz. Tatoo Bottom ile güneşlendikten sonra çıkacak kalp desenine bayılacaksınız. Sadece Penti’ye özel bu tasarım bikiniyi sakın kaçırmayın!

Sezonun hiti olan tek omuz bikini ve mayolarda görmeye alışkın olmadığımız fırfır detayları Penti’nin Scarlet modelinde göreceksiniz. Girdiği her ortamda enerjisi ile dikkat çeken canlı, hareketli kadınlar için alev kırmızısı bir bikini. Bu bikini ile plajın ilgi odağı olacağınız kesin.

Geçen sezonlarda iç giyimden dış giyime ve aksesuarlara taşınan dantel detayı bu yaz bikinilerde. Dorothy bikini pembe ve petrol renkleriyle bu akımın en güzel örneği. İnce parlak kumaştan volanların arasına saklanmış dantel paneller çok beğenilecek.

Kim demiş mayo ile göbeğim çıkıyor diye

Penti’nin “Korse mayo” grubuyla vücudunuzdaki fazlalıkları gizleyebilir, daha formda görünebilirsiniz. İç astar yerine sıkılaştırıcı ince, rahatça kuruyabilen “power net” kumaşından üretilen mayolar göbek ve göğüs kısmını toparlıyor, sıkı bir görüntü veriyor, göğüsleri olduğundan daha formda tutuyor. 
Ayrıca, “Penti 2012 Plaj Koleksiyonu”nda yer alan, mayo ve bikinilere uygun plaj kıyafetleri, çantalar, peştamallar, havlular da plajlardaki şıklığı garantiliyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder